Παράκαμψη πλοήγησης

rebeskedesΚατι που μπορεί να προσέξει ο καθένας είναι ότι οι μπάτσοι δεν έδειξαν φωτογραφίες από το στέκι τει ούτε άφησαν τους φίλους τους τους δημοσιογράφους να τραβήξουν πλάνα. Φαίνεται πως τα ευρήματα δε βοηθούσαν τη συνήθη σκηνοθεσία που να ταιριάζει στη μηντιακή θεαματική και χοντροκομμένη τους προπαγάνδα που απευθύνεται σε ένα κοινό που είναι έτοιμο να χάψει τα πάντα και προτιμάει να βλέπει τα πράγματα μέσα από τον παραμορφωτικό καθρέφτη των μμε. Ήταν τόσο το ξενέρωμά τους που αφού κατέστρεψαν ότι μπορούσαν και πήραν ό,τι αξίας υπήρχε (μηχανήματα στουντίου, υπολογιστές) παράτησαν τη δουλειά στη μέση. Οπότε θα δείξουμε εμείς μερικές φωτογραφίες από την κατάληψη Ν. Γύζη 33-αυτοδιαχειριζόμενο στέκι τει.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται κομμάτι από το βιβλιοπωλείο, τη δανειστική βιβλιοθήκη και τα ράφια με έντυπα που υπήρχαν στο στέκι. Προφανώς επειδή μάλλον θεωρήθηκαν όπλα πετάχτηκαν σε κάδους σκουπιδιών από τους «αξιοποιητές» του τει και της αστυνομίας. Μέρος από αυτά διασώθηκε αλλά δυστυχώς όχι όλα.

Στην επόμενη φωτό φαίνεται άλλη μια «εγκληματική» δραστηριότητα που λάμβανε χώρα στο στέκι, αυτής του αυτοδιαχειριζόμενου στουντίου τεχνάσματος. Ευτυχώς τα μηχανήματα χάρη στην όσο γινόταν πιεστική παρουσία και διεκδίκηση ανθρώπων του στεκιού έγινε εφικτό να σώθούν με λίγες ζημιές ή απώλειες από το μένος των «αξιοποιητών».

ta

h

9

Τα παραπάνω πριν την εκκένωση. Π.χ. στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε πως ήταν ο δρόμος μπροστά από το στέκι με τους πίνακες ανακοινώσεων γεμάτους με αφίσες όπου ο καθένας μπορούσε να σταθεί και να διαβάσει.Ας δούμε τώρα και κάποιες φωτογραφίες αφότου ξεκίνησε η «αξιοποίηση» του κτιρίου.. Προφανώς και χέστηκαν για τους γείτονες που τους έχουν κάνει πόσα τηλεφωνήματα για να μαζέψουν τα κατεστραμμένα πράγματα που άφησαν στο δρόμο.

 

 

3

Εδώ φαίνεται ότι τα όργανα του κράτους αφαίρεσαν και τη μαυροκόκκινη σημαία που κρεμόταν από το κοντάρι στην ταράτσα. Όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή πολλή φιλολογία παίζει για τις σημαίες που είναι καρφωμένες σε ξύλινα κοντάρια (κάτι που κάνουν εδώ και δεκαετίες από πολιτικά κόμματα μέχρι συνδικάτα), ας μην κοροϊδευόμαστε κι ας παραδεχτούν οι εχθροί μας ότι ουσιαστικά τις σημαίες μας τις αντιμετωπίζουν ως τέτοιες. Και ως τέτοιες τις κατάσχουν και όχι επειδή είναι όπλα και βλακείες. Επειδή προφανώς εχθρεύονται αυτό που εκπροσωπούν τα σύμβολά μας.-

κι ένα βίντεο που δείχνει πώς είναι ο χώρος δυο βδομάδες μετά

http://ngyzh.wordpress.com/

Αρέσει σε %d bloggers: