Παράκαμψη πλοήγησης

brazil (18-006-14) RFUbrazil flyer(18-06-14) RFU.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Οι παρακατω αφίσες κοσμούν ήδη τους τοίχους της Αθήνας σε μια προσπάθεια να γνωστοποιήσουμε ευρέως το τι πραγματικά συμβαίνει στη Βραζιλία και γιατί αυτό το Μουντιάλ πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αυτό που πραγματικά είναι: μία θανατηφόρα μπίζνα της ΦΙΦΑ και όχι μια ποδοσφαιρική γιορτή. 
 
Στην πρώτη, που κυκλοφορεί και στην επαρχία, μπορείτε να διαβάσετε αυτά που παιρνούν στα ψιλά των ΜΜΕ μιας και όλοι ασχολούνται με το τι θα κάνει η Εθνική στο Μουντιάλ και όχι με το ότι αυτό το Μουντιάλ είναι βουτηγμένο στο αίμα.
Στη δεύτερη μπορείτε να δείτε την ενημερωτική εκδήλωση για το τι συμβαίνει στη Βραζιλία, καθώς και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που  πραγματοποιήθηκε τη μέρα που αρχίσε το Μουντιάλ έξω από τη Βραζιλιάνικη Πρεσβεία.
κείμενo brazil (18-06-14) rfuΑκολουθεί ενημέρωση:

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης που έγινε στις 12 Ιουνίου έξω από τη βραζιλιάνικη πρεσβεία, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκατοντάδες αλληλέγγυοι στείλαμε με την παρουσία μας ένα ηχηρότατο μήνυμα αλληλεγγύης στους Βραζιλιάνους που αγωνίζονται ενάντια στην υποτίμηση των ζωών τους, ενάντια στην κατασπατάληση δημόσιου χρήματος ενώ καταρρέουν οι προνοιακές δομές. 

>αναδημοσίευση (με λίγες αλλαγές στον χρόνο) και συνέχεια -> Radical Fans United

Αρέσει σε %d bloggers: