Παράκαμψη πλοήγησης

document-page-001

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απολυμένους των Goody`s

«Yπάρχει ο κόσμος που αγωνίζεται για μια άλλη πραγματικότητα, χωρίς εκμετάλλευση. Που αντίθετα με τα κυρίαρχα προτάγματα της εξατομίκευσης και της ιδιοτέλειας βάζει μπροστά την αλληλεγγύη μεταξύ των καταπιεσμένων. Με την/ον συνάδελφό μας στους χώρους εργασίας, με τους/ις μετανάστες/ριες, με το σύνολο των από τα κάτω μάς ενώνει πρώτα και κύρια η ταξική μας θέση. Για αυτό και αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε συλλογικά και από κοινού, αντιθεσμικά και αντιιεραρχικά κόντρα σε κάθε μορφή καταπίεσης, κόντρα σε κράτος και κεφάλαιο, έως ότου οικοδομήσουμε έναν κόσμο στα μέτρα μας.

Ένας εκ των απολυμένων στον κατάστημα των Ιωαννίνων έχει ξεκινήσει έναν αγώνα, μαζί με το ΣΒΕΔΙ, με στόχο την επαναπρόσληψή του και την καταβολή του δεδουλευμένων του. Δε θα μπορούσαμε παρά να στεκόμαστε δίπλα του. Στην πόλη της Πάτρας, η συγκεκριμένη θυγατρική διατηρεί δύο υποκαταστήματα, ένα κατάστημα Goody’s στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και ένα στον πολυχώρο Veso Mare.

Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης καλούμε σε παρέμβαση έξω από το κατάστημα στα Ψηλαλώνια, το Σάββατο 5/10, στις 12:00 το μεσημέρι.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

κάλεσμα : Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας

Κάθε Δευτέρα, στις 19:00, στην κατάληψη Παραρτήματος(Κορίνθου και Αράτου)

mail: asapatras@espiv.net

blog: asapatras.espivblogs.net»

 

Αρέσει σε %d bloggers: